Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Policisté hledají svědky havárie mezi Habry a Bačkovem na Havlíčkobrodsku

/
/
/
159 Zobrazení



Havlíčkobrodští policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při šetření dopravní nehody, ke které došlo v pátek 12. dubna po deváté hodině večer na silnici mezi Habry a Bačkovem na Havlíčkobrodsku.

„Potřebují, aby se přihlásili případní svědci dopravní nehody nebo řidiči, kteří místem projížděli bezprostředně před nebo po nehodě a mohli by tak poskytnout důležité informace k okolnostem dopravní nehody,“ vyzývá policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Řidič vozu Ford zřejmě v reakci na auto v protisměru vyjel na nezpevněnou krajnici, snažil se vrátit vozidlo na vozovku strhnutím řízení, auto se ale pro něho stalo neovladatelným, vyjelo ze silnice a narazilo do vzrostlého stromu. Ke střetu s jiným vozem nedošlo.

Místo nehody, archiv Policie ČR


„Při havárii utrpěla zranění spolujedoucí, která byla zdravotnickou záchrannou službou převezena na ošetření do havlíčkobrodské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. U řidiče policisté dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla škoda přibližně za padesát tisíc korun.
Žádáme svědky dopravní nehody, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté se zároveň obracejí na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, také v tomto případě žádáme, aby se případný majitel kamerového záznamu přihlásil,“ dodává Michaela Lébrová.

  • Facebook
  • Twitter