Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pojďte s námi vysadit nové remízky, zve Sdružení Krajina

/
/
/
874 Zobrazení



V sobotu 2. listopadu pořádá Sdružení Krajina tradiční dobrovolnickou výsadbovou akci, vysazovat se budou nové remízy na pastvině nedaleko Žďáru nad Sázavou.

Začátek je v 9.30 na pastvině u silničky mezi Mělkovicemi a Vysokým na GPS souřadnicích 49.5642592N, 15.9766508E.
Sázet se bude zhruba 130 listnatých stromů a keřů. Na zatím holé ploše pastviny tak vznikne několik remízů rozdělujících pastvinu na menší části a vytvářejících potřebný stín pro zvířata, která se zde budou pást.

Akce se koná za každého počasí, po zkušenostech z předchozích let ovšem doporučují pořadatelé teplé pracovní oblečení a pořádné boty. Stromky, výsadbový materiál, nářadí, teplý čaj a občerstvení bude zajištěno. Pořadatelé uvítají příspěvky v podobě pekařských výrobků z domácí kuchyně, abychom se při práci mohli posilnit.
Po sázení všechny čeká oběd v sídle Sdružení Krajina v Počítkách a odpolední doprovodný program – výstava fotografií, soutěž o nejlepší štrúdl a další překvapení …

  • Facebook
  • Twitter