Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Po Jihlavě bude jezdit vánoční trolejbus

/
/
/
288 Zobrazení



Trolejbus vyzdobený vločkami a provoněný cukrovím vyjede poprvé do ulic krajského města v neděli 3. prosince. Od 17.00 do 20.00 se jím budou moci zájemci zdarma svézt.

Adventní čas v Jihlavě zpestří i vánoční trolejbus. Do ulic poprvé vyjede v neděli 3. prosince. Jeho venkovní část bude osvětlená a bude v barvách fialové, stříbrné a zlaté. Hlavními motivy na trolejbusu jsou sníh, rampouchy a vločky. „Provoněn je vanilkou a cukrovím. Cestující se mohu těšit na vánoční melodie, výzdobu a překvapení čeká i na ty nejmenší,“ prozradil radní David Beke, který s nápadem na vánoční trolejbus přišel.

Uvnitř trolejbusu budou i vločky, foto: David Beke 

Až do Tří králů bude trolejbus nasazen na standardních linkách. Jeho aktuální pozici najdete na online mapě MHD, kde bude označen zlatou hvězdičkou. Rozpis jednotlivých linek vánočního trolejbusu najdete zavčas i na facebooku Dopravní podnik města Jihlavy nebo Doprava v Jihlavě.

Náklady na výzdobu trolejbusu se pohybují kolem 300 tisíc korun a více než polovinu z ní bude moci město použít i v dalších letech.

  • Facebook
  • Twitter