Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pěvecký sbor Melodie v Jihlavě oslaví 25 let od založení

/
/
/
412 Zobrazení



Pěvecký sbor Melodie byl založen v roce 1998 v Jihlavě. Čtvrtstoletí existence oslaví s výjimečnými hosty v sobotu 4. března v Horáckém divadle Jihlava v 15.00 a 19.00.

Od svého založení v roce 1998 působí Melodie v úzké spolupráci se Základní uměleckou školou Jihlava. V současné době má okolo 60 členů. Sbor nemá žádné speciální zaměření, klade si za cíl, zpívat co nejlépe pro radost svou i posluchačů. Repertoár je tvořen skladbami napříč žánry i staletími.

Hlavní osu činnosti sboru představuje soubor šesti tradičních koncertů, které Melodie připravuje v Jihlavě. Kromě toho sbor vystupuje v dalších městech po celém Česku. Jihlavu a Českou republiku reprezentoval také ve francouzské Provence, v Holandsku či Itálii.


Jedním z největších úspěchů Melodie je obdržení stříbrného pásma v soutěži komorních smíšených pěveckých sborů při jihlavském Festivalu sborového umění v roce 2011. K 15. výročí svého založení sbor nahrál své první profilové CD Melodie 20. a 21. století.

  • Facebook
  • Twitter