Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pelhřimovští borci na Panthers Cupu 2023 v Písku

/
/
/
196 Zobrazení



V neděli 26. listopadu, v Písku proběhl mezinárodní turnaj v bojových uměních Panthers cup 2023. Soutěžilo se převážně v disciplínách karate, allkampfjitsu a kickboxu. Z 39 klubů a ve více než 450 startech, se neztratili ani zástupci oddílu Wu-shu Pelhřimov.

Anežka Davidová, Anna Raisová, Tomáš Hložek a Marek Havel, se zúčastnili disciplín kreativní sebeobrany (SDC) a kicklightu (KL) v kickboxu.
Celkem se našim borcům podařilo vybojovat čtyři cenné kovy, jedno zlato a třikrát stříbro. Jedinou zlatou medaili vybojoval Marek Havel, který nastoupil v kreativní sebeobraně seniorů. Anežka Davidová vybojovala stříbrnou medaili v kreativní sebeobraně žen. Druhou stříbrnou medaili přidala Anna Raisová, konkrétně v kickboxerské kategorii kicklight ženy, nad 65 kg. Tomáš Hložek si vedl podobně jako Anička. Probojoval se až do finále a v kategorii kicklight, muži do 74 kg, ale nakonec bral stříbrnou medaili.

Výjezd na turnaj podpořil Rozvojový fond města Pelhřimova a firma B&SPOL.

  • Facebook
  • Twitter