Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Pavel Širuček dvojnásobným českým šampionem ve stolním tenise

/
/
/
397 Zobrazení



Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod mají za sebou hodně vydařené vystoupení na mistrovství České republiky, které o uplynulém víkendu hostilo Národní tréninkové centrum v Havířově. Hvězdou šampionátu se stal Pavel Širuček, který v rodném městě získal hned tři medaile, z toho dvě zlaté. Tu nejcennější ve dvouhře mužů vybojoval po finálovém vítězství nad Lubomírem Jančaříkem v poměru 4:2. Druhý titul Pavel Širuček přidal ve čtyřhře, kterou ovládl společně s Jiřím Martinkem. Ani v mixu nevyšel neprázdno, po boku své životní partnery Anety Širučkové získal bronz, když v semifinále spolu se svou manželkou podlehli pozdějším vítězům Tomáši Polanskému a Ivě Čečotkové-Meidlové.

Další medaile, opět bronzové hodnoty, do sbírky havlíčkobrodského HB Ostrov přidali Tomáš Tregler za třetí místo ve dvouhře mužů, Tomáš Martinko ve mužském deblu a Aneta Širučková ve čtyřhře žen. “Určitě velká spokojenost s vystoupením v Havířově. Zejména Pavel Širuček hrál skvěle, jeho forma jde před play-off Extraligy nahoru. Chtěl bych moc poděkovat celému oddílu za vzornou reprezentaci,“ poznamenal k mistrovství republiky v Havířově šéf havlíčkobrodského klubu Miroslav Jinek.

Na republikový šampionát hned navazují boje v nadstavbové části české Extraligy družstev. Stolní tenisté HB Ostrov rozehrají čtvrtfinále play-off v úterý 28. března, kdy v Kulturním domě Ostrov od 18:00 hodin změří síly s celkem Petra Korbela – TTC Ostrava 2016. Čtvrtfinálové série mužů se hrají na tři vítězná utkání, další zápas v domácím prostředí čeká na obhájce mistrovského titulu v sobotu 1. dubna, opět od 18:00 hodin.

Play-off české Extraligy si ve svém premiérové sezóně v nejvyšší soutěži zahrají také stolní tenistky HB Ostrov. Také svěřenkyně trenéra Bohumila Vožického změří síly ostravským celkem. V neděli 2. dubna v 15:00 hodin stolní tenistky Havlíčkova Brodu nastoupí v Ostravě proti týmu Marie Hrachové – MH stolní tenis Ostrava.

  • Facebook
  • Twitter