Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Olympic přijede do Havlíčkova Brodu

/
/
/
745 Zobrazení



Kulturní dům Ostrov Havlíčkův Brod udělá radost hudebním fanouškům bez rozdílu věku, protože se zde uskuteční koncert nestárnoucí rockové legendy české hudební scény skupiny Olympic v pátek 14. dubna od 20.00. Naposledy hrál Olympic v KD Ostrov 16. listopadu 2018 ve složení Petr Janda, Milan Broum, Jiří Valenta a Martin Vajgl.

Ze zdravotních důvodů Jiří Valenta v březnu 2020 opustil Olympic. „Neumírám, ale hrát nemohu. Jsem totiž totálně vyhořelý včetně zdravotních problémů v rodině. Strávil jsem s kapelou Olympic 34 let nádherného života a nikdy na to nezapomenu,” uvedl Jiří Valenta.

V červnu 2020 Pavel Březina vyhrál celorepublikový konkurz do skupiny Olympic, kterého se účastnilo 70 zájemců. Mnozí znají Pavla Březinu z působení v kapelách Premiér a Argema. V říjnu 2020 bylo vydáno album Kaťata, na kterém se už podílel klávesista Pavel Březina. Na koncerty kapely Olympic chodí fanouškové různých věkových kategorií. V březnu letošního roku na koncertě v Bratislavě byl příznivec legendární české skupiny ve věku 89 let. Asi se nedozvíme, zda na koncertech k příležitosti 60 let trvání kapely Olympic přijde starší osoba než v Bratislavě.

Současné obsazení kapely Olympic: Petr Janda (narozen 2. května 1942) – kytara, zpěv, Milana Broum (narozen 8. června 1951) – baskytara, zpěv, Martin Vajgl (narozen 17. října 1973) – bicí, zpěv a Pavel Březina (narozen 22. září 1971) – klávesy.

„Koncert pořádá ZL Production. Kdo si nekoupil lístky v předprodeji, má smůlu. protože je vyprodáno,” uvedl Antonín Axman, ředitel KD Ostrov Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter