Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Odhalení Lavičky Ignáta Herrmanna v Chotěboři

/
/
/
363 Zobrazení



U příležitosti 180. výročí založení chotěbořské knihovny se uskuteční ve středu 2. srpna od 16.00 u kruhovému objezdu v Chotěboři slavnostní odhalení Lavičky Ignáta Herrmanna. Slavnému chotěbořskému rodákovi, spisovateli, humoristovi a redaktorovi vzdají Chotěbořští holt a na jeho čest odhalí lavičku z dílny Kruntorád metal design.

„Odhalení bude předcházet setkání ve 14.00 v Podkroví knihovny, kde si posedíme u šálku dobré kávy a poslechneme si úryvky z Herrmannových povídek. Pozvání přijal vzácný host, pravnuk Ignáta Herrmanna, Petr Mayer s chotí.
Rádi bychom poděkovali za knihovnu všem, kteří myšlenku nápadu Lavičky Ignáta Herrmanna podpořili, především radě a vedení města za velkou podporu a následnou realizaci. Velké poděkování patří i sponzorům, Jindřichu Pospíchalovi a Janu Kruntorádovi.
Pevně věříme, že Lavička Ignáta Herrmanna je sice první, ale zdaleka ne posledním počinem tohoto typu v našem krásném městě. Vždyť slavných a významných osobností, které si zaslouží připomenutí, tu máme celou řadu,“ uvedla Pavla Dymáčková, vedoucí Knihovny Ignáta Herrmanna a IC Chotěboř.

  • Facebook
  • Twitter