Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Neznámý dárce nechává dětem z Charitního domova za dveřmi jablka

/
/
/
382 Zobrazení



„Kolegyně v době, kdy jsme jablka za dveřmi našli, zahlédla mužskou siluetu, proto si myslíme, že jde o pána. Víc ale netušíme, protože v igelitové tašce, v níž jsme ovoce našli, žádný vzkaz nenechal,“ prozradila sociální pracovnice Charitního domova pro matky s dětmi Martina Andělová.

Tajemný dárce samozřejmě probouzí zvědavost, zvlášť proto, že jinou podobnou zkušenost v Domově nemají. „V devětadevadesáti procentech lidé většinou zazvoní na zvonek nebo předem zatelefonují a zeptají se, zda nám mohou darovat třeba oblečení, hračky, věci do kuchyně a podobně. Tak máme šanci jim osobně poděkovat. V případě vynikajících jablíček tomu tak ale není. Přesto zkoušíme neznámému dárci poděkovat touto formou, třeba se k němu naše slova dostanou,“ zadoufala Martina Andělová. 

Dodala, že maminky i děti jsou za zdravé ovoce moc rády. „Pochutnávají si na nich začerstva, ale také je společně zpracovávají a připravují z nich třeba přesnídávky nebo zkoušejí různé recepty na jablečné buchty a koláče,“ usmála se sociální pracovnice.   

  • Facebook
  • Twitter