Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Námořnická bojovka ke konci prázdnin v Jaroměřicích nad Rokytnou

/
/
/
405 Zobrazení



Poslední prázdninovou neděli 28. srpna připravilo Městské kulturní středisko v Jaroměřicích nad Rokytnou námořnickou bojovku pro děti jaroměřické. Zapojili se do ní rodiče se svými dětmi, kteří se nejprve přišli zaregistrovat do turistického informačního centra.

Proběhl nábor nových námořníků a všichni obdrželi propozice a plánek k jednotlivým zastavením bojovky. Zastavení, kterých bylo celkem osm, obsahovaly úkoly jako například: zapamatování si obrázků, které byly umístěny cestou, námořnickou překážkovou dráhu, která nové námořníky naučila jak překonat mořskou nemoc, krmení žraloka nebo námořnickou křížovku.
Námořnici se také dozvěděli, jakou hrozbou na jejich cestách může být bájný Kraken. Bojovka byla zakončena na jaroměřickém koupališti. Zde ovšem zábava nekončila, na koupališti se programu ujali pracovníci firmy TESMA, kteří pro děti k ukončení prázdnin připravili skákací hrad a další atrakce, které naše koupaliště nabízí. S vyplněnými materiály k bojovce se následně děti vrátily do turistického informačního centra, kde pro ně byl za splnění úkolů připraven dárek.

  • Facebook
  • Twitter