Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na železnou neděli se v Jihlavě rozsvítí vánoční strom i sochy zvířat

/
/
/
335 Zobrazení



Slavnostní rozsvícení Jihlavy a vánočního stromu na Masarykově náměstí je naplánováno na 16.45. Program v centru ale startuje už v 15.00.

Adventní program v Jihlavě začíná v neděli od 10.00, od kdy mohou návštěvníci na Masarykově náměstí navštívit jarmark. V adventní vesničce s dřevěnými stánky najdete krásné, voňavé i chutné dárky a chybět nebude ani tradiční svařák.  

Adventní vesnička je letos v provozu do 31. prosince. Některé stánky tam ale zůstanou až do 18. února, stejně jako kluziště kolem morového sloupu. Jeho oficiální provoz začíná právě 3. prosince a příchozím se na něm od 16.00 představí oddíl krasobruslení Dukla Jihlava.

Sochy zvířat i anděl z ledu

Kulturní program první adventní neděle začíná na Masarykově náměstí od 15.00, kdy vystoupí jihlavský bigband Goody Moody. V 16.45 pak společně rozsvítíme vánoční strom a výzdobu města. „Osvětlené jsou také vstupní brány na hradební parkány, keře, stromy a objeví se i světelné sochy zvířat s digitální projekcí na hradby a kostely,“ uvedla Lenka Kremláčková z Brány Jihlavy.

V 17.00 pak na Masarykově náměstí zazpívá dětský pěvecký sbor Gaudium společně s Melodie. Na své si přijdou i milovníci cimbálovky, v 18.00 vstoupí v centru Jihlavy Tekuté noty.

Součástí nedělního programu bude také tradiční vyřezávání ledové sochy u vánočního stromu. I letos se můžete těšit na anděla.

Nedělní program na Masarykově náměstí

15.00 Goody Moody | koncert

16.00 Andělé divadla T.E.J.P. a Živa Poppy Teatre | divadlo

16.00 Oddíl krasobruslení DUKLA Jihlava – mládež, z. s.

16.45 Rozsvícení vánočního stromu a výzdoby města

17.00 Gaudium + host Melodie | koncert

18.00 Tekuté noty | koncert

  • Facebook
  • Twitter