Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Vysočině přibývá střetů aut s motocykly

/
/
/
292 Zobrazení



Za uplynulý víkend vyšetřovali policisté minimálně tři střety osobních aut s motocykly, v jednom případě skončila nehoda tragicky, v dalších dvou se motocyklisté zranili a skončil v nemocnici.

V pátek 25. srpna došlo ke dvěma haváriím. První se stala v Pelhřimově po půl desáté dopoledne k dopravní nehodě. „Čtyřiatřicetiletý řidič motocyklu Kawasaki jel ke křižovatce ulic Nádražní a Pod Náspem a narazil do automobilu Škoda Felicia, jehož řidič před ním odbočoval. Při dopravní nehodě se zranila spolucestující na motocyklu, kterou zdravotnická záchranná služba převezla na ošetření do pelhřimovské nemocnice. Policisté vyloučili u řidičů požití alkoholu dechovou zkouškou. Při dopravní nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za třicet tisíc korun,“ popsala policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Ke druhé havárii došlo kolem třetí hodiny odpoledne u Ledče nad Sázavou v místě křižovatky k dopravní nehodě. „Řidič vozidla Volvo jel ve směru od Kamenné Lhoty a při odbočování vlevo se střetl s protijedoucím motocyklistou, který jel na motocyklu Jawa. Motocyklista po nárazu upadl na komunikaci. Ke srážce v tu dobu přijížděl ještě další motocyklista, na situaci zareagoval brzděním, také on havaroval a upadl na vozovku. Oba motocyklisté utrpěli zranění, jednoho z nich zdravotnická záchranná služba převezla na ošetření do havlíčkobrodské nemocnice. Při dechových zkouškách u všech řidičů požití alkoholu nezjistili,“ dodala tisková mluvčí. Dopravní nehody policisté nadále šetří.

Ke třetí srážce došlo v sobotu 26. srpna u Světlé nad Sázavou.

Úvodní ilustrační foto: archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter