Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Světelsku pátrají policisté po jednašedesátileté ženě

/
/
/
2126 Zobrazení



Havlíčkobrodští policisté se obracejí na veřejnost se žádostí o spolupráci při pátrání po jednašedesátileté ženě, kterou viděli svědci naposledy ve čtvrtek 28. prosince odpoledne na náměstí Trčků z Lípy ve Světlé nad Sázavou.

„Když její blízcí zjistili, že není v místě svého bydliště ve Světlé nad Sázavou, není kontaktní a nepodala o sobě žádnou zprávu, začali mít o ženu obavu a obrátili se s žádostí o pomoc na policii. Policisté okamžitě začali po ženě pátrat v lokalitě ulice U Rybníčků, na dalších místech Světlé nad Sázavou, širokém okolí města a jiných místech, na která má žena vazby a vznikl u nich předpoklad, že by se tam mohla nacházet. Na základě šetření policisté zjistili, že se ve čtvrtek 28. prosince pohybovala v odpoledních hodinách v lokalitě náměstí Trčků z Lípy ve Světlé nad Sázavou. Po pohřešované ženě policisté nadále intenzivně pátrají,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Pohřešovaná žena, archiv Policie ČR

Pohřešovaná žena je vysoká přibližně 170 centimetrů, hubené postavy. Aktuálně má šedé vlasy v délce na ramena. Na sobě by mohla mít oblečenou tmavou zimní bunda nad kolena, tmavé kalhoty a růžový rolák. Má u sebe zřejmě malý hnědý batůžek.

„Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde by se jednašedesátiletá žena mohla nacházet nebo pohybovat, aby se policistům přihlásili na lince tísňového volání 158,“ uzavřela tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter