Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na přechodu pro chodce v Třebíči se střetlo osobní auto s chodkyní, policisté hledají svědky

/
/
/
556 Zobrazení



Ke srážce osobního auta a chodkyně došlo v pondělí 2. září v 8.45 v ulici Smila Osovského u sloupu veřejného osvětlení číslo SOS 10 v Třebíči. Policisté hledají svědky havárie i řidiče vozu.

„Dosud neznámý řidič s osobním vozem červené barvy projížděl ve směru jízdy od Karlova náměstí směrem k Brněnské ulici a vjel na vyznačený přechod pro chodce v okamžiku, kdy z levé strany přecházela přes silnici chodkyně. Došlo ke střetu, řidič s vozem zastavil za přechodem pro chodce a chodkyně přešla na pravý chodník, kde zřejmě zůstala chvíli stát. V té době řidič s vozidlem odjel směrem k Brněnské ulici. Chodkyně v odpoledních hodinách vyhledala lékařské ošetření, při kterém se zjistilo, že žena utrpěla lehké zranění. Policisté se obracejí na případné svědky, kteří průběh nehody viděli, případně na řidiče osobního vozu červené barvy, který měl účast na této nehod, aby se ozvali Policii České republiky,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
S informacemi se mohou případní svědci nebo řidič obrátit na linku tísňového volání 158, případně přímo na dopravní inspektorát Třebíč, telefonní číslo: 974 277 251, popřípadě na e-mail: miloslav.hotovy@pcr.cz.

  • Facebook
  • Twitter