Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Na Jihlavsku havarovala Škoda Fabia, řidič od nehody utekl

/
/
/
176 Zobrazení



Policisté v sobotu 20. dubna časně ráno vyjeli k havarovanému vozidlu, které se nacházelo na silnici II/112 mezi Zvolenovicemi a Telčí na Jihlavsku. Ve voze ani v jeho blízkosti se ale nikdo nenacházel. Nehoda vozidla se stala podle policistů mezi půl čtvrtou a půl pátou hodinou ranní.

„Dosud nezjištěný řidič projížděl po silnici ve směru jízdy od Zvolenovic směrem na Telč. Při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost a následně vjel do protisměrného jízdního pruhu, přejel vlevo mimo komunikaci, kde se střetl s dvěma směrovými patníky. Poté se vozidlo Škoda Fabia převrátilo na střechu do protisměru. Řidič z místa dopravní nehody utekl. Při ohledání místa dopravní nehody se nepodařilo zjistit, jestli se při nehodě někdo zranil. Vznikla hmotná škoda na voze a směrových patnících v celkové výši 30 000 korun. Pro vozidlo policisté nechali odtáhnout,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině. Dopravní nehodu vyšetřují policisté z dopravního inspektorátu Jihlava.

  • Facebook
  • Twitter