Soutěž Kuchař Vysočiny Junior 2018 open se uskutečnila ve čtvrtek 5. dubna v gastrocentru Obchodní akademie a Hotelové školy Havlíčkův Brod v Kyjovské ulici. Dvanáctka dvoučlenných týmů z Vysočiny, partnerského kraje Nitra a Francie předvedla své umění.
Soutěži přihlížel francouzský kuchař Philippe Mill, držitel dvou hvězd Michelin.
Výsledky soutěže Kuchař Vysočiny Junior 2018 open
Hlavní pokrm 1. Samuel Gažo (SŠ gastronómie a cestovného ruchu Nitra)
2. Mélissa Fagotin (Lycée des métiers Gustave Eiffel, Reims)
3. Jakub Karbusický (OA a HŠ Havlíčkův Brod)
Studený předkrm 1. Clément Cendra (Lycée des métiers Gustave Eiffel, Reims)
2. Lukáš Martínek (OA a HŠ Havlíčkův Brod)
3. Adam Paulis (SŠ gastronómie a cestovného ruchu Nitra)
Cena udělená Philippem Millem Hlavní pokrm – Monika Jeřábková (OA a HŠ Třebíč)
Studený předkrm – Clément Cendra (Lycée des métiers Gustave Eiffel, Reims)
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Funkční
Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.