Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladí kuchaři představí v Havlíčkově Brodě svou dovednost

/
/
/
884 Zobrazení



Pátý ročník soutěže Kuchař Vysočiny Junior 2020 open pořádá Obchodní akademie a Hotelová škola Havlíčkův Brod ve čtvrtek 5. března v gastrocentru Obchodní akademie a Hotelové školy Havlíčkův Brod, odloučené pracoviště Kyjovská 3187.

„Do soutěže se přihlásilo deset dvoučlenných týmů, z toho devět týmů složených ze žáků středních gastronomických škol z Vysočiny a jeden tým z Chrudimi.
Úkolem každého týmu je připravit studený předkrm a hlavní chod s omáčkou a přílohou ve čtyřech porcích. Soutěžící musí povinně použít červenou řepu a kuřecí prso supreme,“ popsala za pořadatele Marie Mrázová, zástupce ředitele pro praktické vyučování.
Soutěž budou hodnotit certifikovaní komisaři Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

  • Facebook
  • Twitter