Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladá řidička přišla o život u Stržanova na Žďársku

/
/
/
2037 Zobrazení



Teprve dvacetiletá žena přišla o život při tragické nehodě v sobotu 11. března po 21.00 hodině u Stržanova na Žďársku. Dvě osobní auta se v místě střetla čelně, příčinu a okolnosti srážky policisté vyšetřují.

Mladá řidička jela s vozidlem Citroen po silnici ve směru od obce Stržanov na Žďár nad Sázavou a došlo ke střetu s protijedoucím automobilem Kia. „Při dopravní nehodě utrpěla dvacetiletá řidička vozidla Citroen těžká zranění, kterým na místě podlehla. Zranění utrpěl spolujedoucí z vozidla Kia, převezen byl zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Novém Městě na Moravě,“ sdělila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté provedli šetření, místo tragické nehody ohledali a zadokumentovali. U osmačtyřicetileté řidičky vozidla Kia dechová zkouška požití alkoholu vyloučila. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za 280 tisíc korun.

  • Facebook
  • Twitter