Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Metalový koncert v Havlíčkově Brodě

/
/
/
1476 Zobrazení



Hudební nadšenec Jakub Cecek Tauber pořádá v Havlíčkově Brodě v klubu Oko v pátek 12. ledna od 20.00 Metal koncert. Představín se táborští Meresiew, mladoboleslavský Debustrol a přibyslavská kapela Zodiac.

Jako první vystoupí kapela Meresiew z Tábora hrající hardcore metal. Následuje z Mladé Boleslavi skupina Debustrol – legendární metal, která přijede v rámci Máš právo chcípnout Tour 2024 a představí se v obsazení: Kolinss – guitars,vocals, Önslaughter – guitars, Zed – bass a Herr Miler – drums.
Na závěr hudebního večera zahraje z Přibyslavi deathmetalová kapela Zodiac.

Všechny skupiny vydaly své nahrávky u Cecek records. Debustrol DVD v roce 2020 nazvané 33 let Antikrista a Meresiew v roce 2023 CD Urban Hero. ZODIAC v roce
„Na koncertě bude možnost zakoupit CD, DVD, LP a trika vystupujících kapel,” uvedl Jakub Tauber pořadatel koncertu a majitel Cecek records, které založil, aby pomohl mladým začínajícím méně známým kapelám především z oblasti hardcore a punku.

Vstupné jen na místě za 350 Kč.

  • Facebook
  • Twitter