Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Linda Záděrová juniorskou mistryní Evropy ve čtyřhře

/
/
/
705 Zobrazení



S tou nejlepší možnou vizitkou přichází do Havlíčkova Brodu česká juniorská reprezentantka ve stolním tenisu Linda Záděrová. Devatenáctiletá brněnská odchovankyně na juniorském mistrovství Evropy v Bělehradu získala zlatou medaili ve čtyřhře juniorek. Záděrová se svou chorvatskou partnerkou Hanou Arapovičovou splnily roli favoritek, když z pozice nejvýše nasazeného páru prošly suverénně až do finále. V boji o zlato pak sehraná česko-chorvatská dvojice porazila Irku Sophii Earleyovou a Walesanku Annu Hurseyovou hladce 3:0.

Linda Záděrová do HB Ostrov Havlíčkův Brod přestupuje z Hodonína, s nímž v uplynulé sezóně získala mistrovský titul. V dresu extraligového nováčka HB Ostrov vytvoří tým společně s bývalou českou reprezentantkou Anetou Širučkovou, Egypťankou Adel Fagr Shoumanovou a Terezou Pytlíkovou.

Linda Záděrová s Hanou Arapovičovou ovládly na MEJ v Bělehradu čtyřhru juniorek

Na MEJ v Bělehradě startovali i dva mladí stolní tenisté z Akademie stolního tenisu HB Ostrov Havlíčkův Brod junior Ondřej Květon a kadet Martin Vaigl. Ani jeden však na výraznější výsledek na evropské scéně v soutěžích jednotlivců nedosáhl. Za úspěch lze označit umístění kadetů České republiky v soutěži družstev. Trojlístek hráčů Jan Škalda, Jindřich Morávek a havlíčkobrodský Martin Vaigl pod vedením trenéra Bohumila Vožického skončil mezi evropskou elitou na pátém místě. Junioři v sestavě s Ondřejem Květonem obsadili třináctou příčku.

Linda Záděrová (na snímku vlevo¨přichází do HB Ostrov s titulem juniorské mistryně Evropy

Foto: ETTU.com

  • Facebook
  • Twitter