Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Liga mistrů ve stolním tenise: Polský tým Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki porazil HB Ostrov

/
/
/
276 Zobrazení



V pátek 1. prosince podlehli stolní tenisté HB Ostrov týmu z Mazovského vojvodství z Polska KS Dartom Bogoria Grodzisk Mazowiecki. Bogoria je v Evropě velmi známá značka a devítinásobný mistr Polska v týmech.

Klub se rok od roku vyvíjí díky podpoře města Grodzisk Mazowiecki, které je jedním z nejrychleji rostoucích měst na mapě Mazovska. Už několik let probíhá revitalizace zelených ploch. Uprostřed města se nachází okouzlující park Skarbków se solnou věží.

Nedaleko jsou rybníky Walczewski s koupalištěm, které je v letní sezóně velmi přeplněné. Jedním z nejznámějších lidí žijících v Grodzisku Mazowiecki byl slavný malíř Józef Chełmoński. Na okraji města se nachází zámeček s parkem, kde najdete klid a pohodu.

Současný lídr polské LOTTO Superligy se nachází nedaleko Varšavy, která má krásné Staré Město. Palác Wilanów okouzlí mnoho zahraničních turistů. To však nejsou jediná kouzla Mazovska. Za zmínku stojí například rodný dům Fryderyka Chopina a jeho Żelazowa Wola nebo pevnost Modlin.

Souboj mezi HB Ostrov a Dartom Bogoria rozhodl o tom, který tým postoupí do Final Four Ligy mistrů nebo čtvrtfinále Evropského poháru. Po pátečním zápase je jasné, že do další fáze soutěže postoupí polský tým a německý TTC NEU-ULM, český šampion z evropských pohárů vypadl.

HB Ostrov – KS DARTOM BOGORIA Grodzisk Mazowiecki 0:1
Tomáš Tregler – Takuya Jin 2:3
David Reitspies – Panagiotis Gionis 1:3
Pavel Siruček – Marek Badowski 0:3

  • Facebook
  • Twitter