Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Letní prázdniny v Jihlavě budou o dva dny delší

/
/
/
1185 Zobrazení



Ředitelé všech jihlavských základních škol vyhlásili na pondělí 29. a úterý 30. června pro žáky tzv. ředitelské volno, letní prázdniny tak odstartují v Jihlavě už 26. června.

Příští týden čekají na děti pololetní prázdniny, které o jeden den prodlouží první únorový víkend. Školou povinné děti budou mít volno v pátek 31. ledna 2020. Už teď se ale mohou školáci v Jihlavě začít těšit na léto. Hlavní prázdniny budou mít totiž o dva dny delší. Ředitelé základních škol v Jihlavě vyhlásili na pondělí a úterý 29. a 30. června 2020 pro všechny žáky tzv. ředitelské volno.
„Stanovit volné dny jim umožňuje z organizačních důvodů školský zákon,“ uvedl Tomáš Koukal z odboru školství jihlavského magistrátu s tím, že volno bude nejenom ve všech základních školách, ale fungovat už nebudou ani školní družiny a školní jídelny. Vyhlášení volných dnů bude oznámeno zákonným zástupcům žáků na schůzkách SRPDŠ a zveřejněno na webových stránkách jednotlivých základních škol.

  • Facebook
  • Twitter