Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Letní kino míří do Jihlavy

/
/
/
1293 Zobrazení



Do Jihlavy přijede opět letní kino, milovníci filmů si na své přijdou od pátku 3. do neděle 5. srpna, kde mohou na Masarykově náměstí oslavovat českou komedii.

„V Letním kině pod širým nebem, které připravila Půjčovna strojů společnosti Zeppelin CZ, si diváci užijí snímky Muži v naději, Ženy v pokušení nebo Saturina.
Pro všechny, kteří dorazí prožít večer pod širým nebem s českým filmem je připravena soutěž – hrát se bude o mobilní telefon CAT a zajímavé reklamní předměty,“ zve za pořadatele Jonáš Kašpar.

Projekce začíná se setměním kolem 21.15 a vstup je zdarma. Kapacita kina je téměř neomezená – kromě připravených laviček je tu dost místa k posezení na zemi.

„Pro všechny, kteří dorazí prožít večer pod širým nebem s českým filmem je připravena soutěž – zapojit se může každý vyfocením a nasdílením fotky na facebookové stránky Půjčovny strojů. Oceněni budou tři výherci, kterým se nejlépe povede zachytit společný motiv Půjčovny a náměstí. Hrát se bude o mobilní telefon CAT a zajímavé reklamní předměty.

Půjčovna strojů Zeppelin CZ, která celou akci pořádá, je specialistou na flexibilní pronájmy strojů a zařízení různých značek. Základem nabídky je stavební, zemní a zemědělská technika značky Cat. Firma ve všech třinácti pobočkách garantuje špičkový stav pronajímané techniky, výhodné financování nebo dopravu techniky na místo určení. V případě potřeby zajistí i obsluhu stroje“ dodává Jonáš Kašpar.

Více informací na: www.kino.zeppelin.cz.

  • Facebook
  • Twitter