Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kus ledu z kamionu zranil na Pelhřimovsku posádku osobního auta

/
/
/
337 Zobrazení



V pondělí 6. února okolo třinácté hodině  došlo na silnici I/19 na Pelhřimovsku k dopravní nehodě. Jednašedesátiletý řidič tahače s návěsem projížděl po silnici ve směru od Čížkova na Starý Pelhřimov a při projíždění táhlé pravotočivé zatáčky mu z jízdní soupravy spadl kus ledu.

Ten dopadl na protijedoucí osobní auto Toyota Verso, v němž cestoval kromě řidiče jeden spolucestující. „Kus ledu poškodil kromě jiného čelní sklo osobního vozu a zranil řidiče i jeho spolucestující. Řidiče se zraněním nejdříve ošetřili na místě nehody a poté ho převezli do nemocnice v Pelhřimově, odkud ho po ošetření propustili. Lehce se zranila také spolucestující, která utrpěla drobné oděrky v obličeji. Celková způsobená škoda, která vznikla na osobním voze, byla odhadnuta na 250 000 korun. Řidič jízdní soupravy je podezřelý z přestupku v dopravě. Po dobu zásahu složek integrovaného záchranného systému byla silnice uzavřena, poté byl provoz řízení kyvadlově. Silnice byla zcela průjezdná poté až se podařilo následky nehody zcela odstranit,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
 

  • Facebook
  • Twitter