Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Koncert v havlíčkobrodské kavárně Ve Vile se vydařil

/
/
/
596 Zobrazení



V zahradě kavárny Ve Vile v Havlíčkově Brodě se v pátek 2. září uskutečnilo přátelské posezení s kapelou DIXIE 377, která zde hrála naposledy v pátek 17. června. Petr Jelínek stejně jako jindy celý večer uváděl a vysvětloval původ odehraných skladeb. Omluvil zpěvačku Aničku, která tráví dovolenou v Chorvatsku.

Kapela DIXIE 377 překvapila, když zahrála na přání skladbu Ice Cream. Míra Merunka zazářil hrou na valchu ve skladbě Coney Island Washboard z roku 1926 autorem Hampton Durand.
Obsazení kapely Dixie 377: Mirek Štampfer – trubka, zpěv, Martin Tonar – trombon, Petr Jelínek – klarinet, saxofon, zpěv, Pavel Kletečka – tuba, Honza Duben – bendžo, zpěv, Míra Merunka – bicí a Anička Zlatová – zpěv. O ozvučení se postaral Martin Hospodka.


Poděkování za výborný páteční večer patří nejen DIXIE 377, ale i majitelům kavárny Ve Vile, kde se uskutečňují různé kulturní akce.

  • Facebook
  • Twitter