Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Koncert 4TET v Havlíčkově Brodě bude

/
/
/
1394 Zobrazení



Hodně koncertů se v ČR ruší v současné době z důvodu opatření na základě vyšší moci pandemie Covid–19. Jedná se i o koncerty, které byly už jednou zrušené po letošním jaru a přeložené na jiný termín.

„Mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví s účinností ode dne 18. září od 18.00 do odvolání tohoto mimořádného opatření nám nezakazuje kulturní akce, protože máme místa k sezení s kapacitou do 500 míst,“ uvedl Antonín Axman, ředitel KD Ostrov.
Koncert 4TET měl být původně 26. března, ale podařilo se ho přeložit na středu 23. září od 19.00. Vstupenky zakoupené na původní termín jsou platné. Kdo má zájem o koncert může si vstupenky zakoupit v pokladně KD Ostrov a informace lze získat na telefonním čísle 702 200 208.

Vokální seskupení 4TET bylo založeno z iniciativy Jiřího Korna v říjnu 2002.

4TET tvoří skladatel, hudební producent a zpěvák Jiří Škorpík (baryton), zpěvák a herec původem ze Slovenska Dušan Kollár (bas), zpěvák Jiří Korn (baryton) a zpěvák David Uličník (tenor).

4TET vydal 4 alba: 1st, 2nd, 3rd a 4th, na kterých interpretuje v aranžmá Jiřího Škorpíka netradičním způsobem buď Kornovy písně, nebo písně jiných interpretů (Lady Carneval atd.), ale i skladby pocházející z prostředí vážné hudby. Známé vokální kvarteto koncertuje nejen v ČR, ale i v zahraničí.

  • Facebook
  • Twitter