Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kniha, štrúdl, káva II v Telči

/
/
/
692 Zobrazení



Národní památkový ústav v Telči pořádá stejně jako vloni akci Kniha, štrúdl, káva II, která se odehraje v úterý 12. prosince od 14.00 v přízemí Lannerova domu v Telči.

Návštěvníci budou mít možnost zakoupit publikace z rodinného nakladatelství Altenberg, z knižní produkce Národního památkového ústavu (NPÚ), či z antikvariátu Krmítko pro duši. Otevřena bude rovněž ústavní knihovna s bohatým knižním fondem soustřeďujícím se na tituly z oborů dějin architektury a dějin umění.
Neformálně laděná akce, kdy bude možné prohlédnout si zajímavé knihy, nechat se jimi inspirovat a v případě zájmu si je zakoupit jako hezký vánoční dárek, je hlavně příležitostí setkat se v příjemném adventním čase. A nebude třeba spěchat. S knihou se budou moci návštěvníci posadit a v klidu si ji prolistovat, například v koutku se starými tituly. Některé z nich budou též k rozebrání. K dispozici bude i káva a něco drobného k zakousnutí.
Od 17.00 na tuto akci navazuje křest knihy pana Vladimíra Čeřovského s názvem Příběh jednoho domu. Dějiny Telče pohledem ze Seminářské ulice. Proběhne v sále Lannerova domu v prvním patře.

  • Facebook
  • Twitter