Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kapela Dunaj potěšila v Brodě nejen své fanoušky

/
/
/
369 Zobrazení



V Havlíčkově Brodě uspořádal klub Oko v pátek 15. prosince koncert skupiny Dunaj. Mezi návštěvníky bylo mnoho příznivců, kteří znají tvorbu skupiny a navštívili v minulosti jejich koncert.

Kapela vydala po 26 letech nové studiové album Za vodou, které obsahuje deset autorských písní a všechny zazněly v klubu Oko: Kapka, Je to tak, Jako had, Za vodou, Vlny, Potichu, Chci, Okamžik, Are You Human, Na druhé straně.
Na koncertě došlo i na osvědčené dunajovky: My dream, In The Flash, Jednou, Kobylky, Tak malá, Prší, Wahoo, Barvy, Cassiniho a Na jih.
Kdo měl zájem mohl zakoupit CD nebo LP. Poznal jsem na koncertě několik lidí neznající skupinu Dunaj a byli velmi spokojeni s koncertem. Na koncertě byl Radek Příhoda sběratel podpisů umělců výhradně na LP. Za vynikající hudební večer je na místě poděkovat členům skupiny Dunaj, zvukaři a především dramaturgovi klubu Oko Jakubovi Balounovi.

Dunaj zahrál ve složení: Vladimír Václavek – kytara, baskytara, zpěv, Josef Ostřanský – kytara, zpěv a Pavel Koudelka – bicí, zpěv.

  • Facebook
  • Twitter