Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kamion v Havlíčkově Brodě poškodil při havárii tři auta a skončil v plotě

/
/
/
1714 Zobrazení



V pondělí 4. února došlo před osmnáctou hodinou na Humpolecké ulici v Havlíčkově Brodě k dopravní nehodě. Devětapadesátiletý řidič nákladního vozu Man s návěsem nezvládl jízdu a skončil s autem v oplocení domu.

Řidič projížděl po Humpolecké ulici ve směru do centra Havlíčkova Brodu. „Při projíždění pravotočivou zatáčkou v klesání nepřizpůsobil rychlost jízdy stavu a povaze komunikace a s vozem přejel do protisměru, kde narazil do protijedoucího nákladního vozu Volvo s přívěsem. Po střetu nákladní auto Man s návěsem pokračovalo vlevo mimo komunikaci, kde na odstavné ploše narazilo do zaparkovaného osobního vozu Lancia a následně vjelo mimo vozovku a narazilo do oplocení domu. Po střetu bylo nákladní auto Volvo s přívěsem odhozeno na odstavnou plochu, kde narazilo do zaparkovaného osobního vozu Toyota.

Místo havárie v Humpolecké ulici, foto: Miroslav Sýkora

Při dopravní nehodě se zranil řidič vozu Man, kterého zdravotníci převezli do nemocnice, odkud byl po ošetření propuštěn. K jinému zranění osob nedošlo,“ popsala událost Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Při dopravní nehodě se poškodila obě nákladní auta i obě zaparkovaná osobních vozidla, současně došlo k poškození oplocení domu a k poškození převážených jízdních kol na vozu Volvo. Hmotnou škodu policisté odhadli na 600 000 korun, na převáženém nákladu nebyla škoda zatím vyčíslena.

 

Odstraňování následků havárie, foto: Miroslav Sýkora

„Policisté vyloučili u řidičů obou nákladních aut dechovou zkouškou alkohol. Provoz na silnici byl po dobu šetření nehody a odstraňování následků omezený. Provoz v místě řídili policisté. Na nezbytně nutnou dobu byla silnice zcela uzavřena. Věc dopravní nehody policisté vyřešili s viníkem uložením pokuty v příkazním řízení,“ dodala tisková mluvčí.

  • Facebook
  • Twitter