Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kamil Střihavka potěší své příznivce v Chotěboři

/
/
/
820 Zobrazení



Tančírna Panského domu v Chotěboři v pátek 11. listopadu od 20.00 bude patřit hudební koncertu Kamila Střihavky & The Leaders. Formace se vrací do Panského domu po několikaleté přestávce.

Kamil Střihavka, populární český zpěvák, svojí kariéru odstartoval v roce 1986 s power metalovou skupinou Motorband. Později přešel od power metalu k hard rocku. Vystupoval také v triu BSP (Balage, Střihavka, Pavlíček). Účinkoval i v české adaptaci rockové opery Jesus Christ Superstar v pražském divadle Spirála, kde ztvárnil od roku 1994 do roku 1998 ve stovkách repríz Ježíše. Mezi jeho další muzikály patří například Johanka z Arku v pražském divadle Ta Fantastika, či Excalibur.
Kamil Střihavka v Tančírně Panský dům Chotěboř vystoupí už po třetí. Projekty jako BSP, No Guitars!, Woo-Doo Band!, či Supergroup se tak spojovaly výhradně s tímto prostorem. „Kamil Střihavka měl původně u nás vystoupit v sobotu 12. března 2022. Bohužel kvůli nemoci se koncert přesunul na pátek 11. listopadu 2022. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti,“ uvedl Pavel Halama, restauratér, promotér a šéf produkce hudebního klubu Tančírna.

Kapela Kamil Střihavka & The Leaders! hraje ve složení: Kamil Střihavka (zpěv), Petr Henych (kytara), Martin Maťo Ivan (baskytara), Michal Vejskal (klávesy) a Patrik Sas (bicí).

Lístky lze ještě zakoupit v předprodeji za 350 Kč nebo na místě za 450 Kč.

  • Facebook
  • Twitter