Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavští rokenroloví tanečníci zahájili jarní část sezony

/
/
/
872 Zobrazení



Rokenrolovým tanečníkům začala v sobotu 7. dubna jarní šňůra domácích i zahraničních soutěží. Při své letošní premiéře se tanečníci rokenrolového klubu Elvis Jihlava představili v Benátkách nad Jizerou na mezinárodní soutěži s názvem Dražice cup. Soutěže se zúčastnili zástupci České republiky, Slovenska, Polska, Francie a Ruska.

Daniel Menšík a Nela Šedová, foto: Zuzana Javůrková

„V kategorii žáci obsadil dvacáté místo pár Ondřej Kadlec – Lucie Procházková, devátou příčku brali Filip Šandera s Gabrielou Kloudovou.V kategorii Junior se premiérově představil Marek Špejtek s novou partnerkou Annou Machovcovou a hned z toho bylo finálové šesté místo.

Zkušenější tanečníci Daniel Menšík a Nela Šedová poprvé tančili ve starší kategorii a brali v tomto závodě místo páté.

Starlet, foto: Zuzana Javůrková

O překvapení dne se postarala Malá dívčí formace děti Starlet, která suverénně ve své kategorii zvítězila. Děvčata tak nahradila pozici úspěšné formace Skittles, která loni v této kategorii všechny soutěže vyhrála,“ popsala trenérka Zuzana Javůrková.

 

Tentokrát už tanečnice z formace Skittles čekal boj o příčky nejvyšší ve vyšší juniorské kategorii. Ani v této kategorii se děvčata nezalekla a bojovala o co nejlepší umístění. Po celodenním maratonu nakonec brala tato formace druhé místo.

  • Facebook
  • Twitter