Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavští policisté hledají svědky

/
/
/
1125 Zobrazení



Policisté v Jihlavě se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po telefonu za více než deset tisíc korun, o který přišla majitelka ve středu 11. května, když nakupovala v jihlavské prodejně v ulici Romana Havelky a zkoušela si oblečení v kabince.

„Po druhé hodině odpoledne jí telefon vypadl z kabelky, čehož si nevšimla, a z obchodu odešla. Když zjistila, že mobilní telefon nemá, začala jej hledat, úspěšná už ale nebyla. Jednalo se o telefon Samsung typ A52,“ uvedla policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Jihlavská prodejna, foto: Policie ČR

Policisté při pátrání zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili. „V současné době se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti ženy na fotografiích, která se v prodejně nacházela a mohla by tak poskytnout důležité informace k osobám, které se v prostoru kabinek a obchodu pohybovaly.
Žádáme ženu na fotografiích, případně občany, kteří ji poznají, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu, či vypátrání mobilního telefonu,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter