Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavský veletrh pracovních příležitostí pomůže nastartovat kariéru

/
/
/
662 Zobrazení



Ve dnech 18. až 20. října se v prostorách přístavby Výukového centra Vysoké školy polytechnické Jihlava (VŠPJ) koná 11. ročník veletrhu pracovních příležitostí pro studenty a absolventy VŠPJ.

Akce je rozdělena do tří dnů podle studijního zaměření návštěvníků, tedy na oblast technickou, ekonomickou a zdravotnickou. Veletrhu se zúčastní téměř padesát vystavovatelů z různých odvětví, s některými z nich (např. Policie ČR, Bosch Diesel) se studenti a absolventi mohou setkat i ve více dnech. Během akce bude možné si nechat otestovat úroveň angličtiny na stánku autorizovaného zkouškového centra British Council.

Jubilejní desátý ročník veletrhu loni proběhl premiérově v prostorách výukového centra a přilákal téměř 350 návštěvníků. „V loňském roce bylo mnoho novinek, místo konání veletrhu, rozdělení do tří dnů i noví vystavovatelé. Protože jsme měli velmi dobré ohlasy, tak ke spokojenosti vystavovatelů i návštěvníků akci zopakujeme i v tomto akademickém roce ve stejném duchu. Pro přednášky využijeme nové prostory, které jsou v bezprostřední blízkosti výukového centra, ale nebude je rušit hluk z veletrhu,“ uvádí pořadatelka Andrea Ondráčková z Poradenského a kariérního centra VŠPJ. Největším přínosem akce bývá pro všechny zúčastněné osobní setkání, během kterého si účastníci veletrhu domlouvají konkrétní spolupráci. Zaměstnavatelé jsou připraveni na místě reagovat na všechny dotazy ohledně pracovního uplatnění, brigád, stáží i trainee programů. Studenti si mohou také domluvit praxi nebo vedení kvalifikační prací. Svou nabídku zaměstnavatelé prezentují nejen na výstavní ploše, ale také formou přednášek a workshopů.

Veletrh pracovních příležitostí JOBStart má za sebou už deset úspěšných ročníků. Vznikl s cílem zajistit přímý kontakt mezi studenty, absolventy VŠPJ a zaměstnavateli. Veletrh umožňuje zprostředkovat zástupcům firem a institucí možnost výběru studentů a absolventů VŠPJ pro praxi, trainee program či obsazení pracovního místa. V neposlední řadě také umožňuje nabídnout zástupcům firem a institucí příležitost pro zahájení či rozvoj spolupráce s VŠPJ. Jedná o zástupce z řad zdravotnických a sociálních zařízení, průmyslu, obchodu, bankovnictví, cestovního ruchu, ale i veřejného sektoru.

Seznam vystavovatelů JOBStart 2022: BJS Czech, s. r. o.; ČEZ, a. s.; Krajské ředitelství policie Kraje Vysočina; DEL, a. s.; MANN+HUMMEL (CZ), v. o. s.; Marelli Automotive Lighting Jihlava (Czech Republic), s. r. o.; Moravské kovárny, a. s.; NXP Semiconductors – HB Real, a. s.; EBERHARD Automatizace, s. r. o.; FRAENKISCHE CZ, s. r. o.; ICE Industrial Services, a. s.; Bosch DIESEL, s. r. o.; EURES, ÚŘAD PRÁCE ČR; OPTOKON, a. s.; Toyota Motor Manufacturing Czech Republic, s. r. o.; ŽĎAS, a. s.; STORMWARE, s. r. o.; Brána Jihlavy; Celní úřad pro Kraj Vysočina – organizační složka státu; KRONOSPAN CR, s. r. o.; KBC Group, Shared Service Center CZ; Chateau Mcely, s. r. o.; MANN+HUMMEL (CZ), v. o. s.; EK Partners, s. r. o – účetní a daňové poradenství; Generali česká pojišťovna, a. s.; Všeobecná zdravotní pojišťovna České republiky; Eurocentrum Jihlava a Europe Direct Jihlava; Hranipex Czech Republic, k. s.; D.A.S. Rechtsschutz AG, pobočka pro ČR; Jde.to – Pozitivní finance; Statutární město Jihlava; Krajský úřad Kraje Vysočina; STORMWARE, s. r. o.; Diécézní charita Brno – Oblastní charita Žďár nad Sázavou; Oblastní charita Jihlava; Nemocnice Pardubického kraje, a. s.; Fakultní nemocnice Brno, p. o.; Nemocnice Pelhřimov, p. o.; Domácí hospic Vysočina, o. p. s.; Nemocnice Jihlava, p. o.; FOKUS Vysočina, z. ú.; Nemocnice Třebíč, p. o.; Ústřední vojenská nemocnice – Vojenská fakultní nemocnice Praha; Psychiatrická nemocnice Jihlava, p. o.

Web veletrhu

  • Facebook
  • Twitter