Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlavské muzeum přešlo na sociální sítě, nabízí podcasty

/
/
/
734 Zobrazení



Po dobu uzavření kulturních institucí mohou příznivci Muzea Vysočiny Jihlava sledovat množství různých programů a aktivit na sociálních sítích. Některé aktivity už na sociálních sítích proběhly, například program Do muzea trochu jinak … tentokrát s přírodovědci, program Do muzea trochu jinak … jak to bylo s exponáty. Nyní přichází jihlavské muzeum s novou formou a tou je Studio Muzeum.

První díl Studia Muzeum byl k vidění v prvním týdnu ledna a jeho tématem byly betlémy a video je umístěno jak na našem youtubovém kanálu muzea, tak také na jeho facebookovém profilu. „V natáčení videí budeme i nadále pokračovat, na další díl se mohou diváci těšit v období Velikonoc.
Jednotlivá videa doplní zajímavé podcasty, z nichž první dva díly najdou zájemci na našich sociálních sítích.
V prvním díle se věnujeme shrnutí online programů a hostem je slečna, která propůjčila svůj hlas Jihlavě, a to v programu Do muzea trochu jinak … Jihlava vypráví. Tento program pokračuje i v současné době a je doplněn dalšími aktivitami, jako je na příklad výzva Jihlavy k nalezení nejstarší knihy mezi našimi posluchači.
Druhý díl podcastu je věnován výstavě o entomologovi Janu Bechyňovi.
V budoucnu se ve Studiu Muzeum potkáme například s kastelánkou hradu Roštejna,“ popisuje lektorka muzea Renata Kremláčková.

Muzeum Vysočiny Jihlava na Youtube
Muzeum Vysočiny Jihlava na Facebooku

  • Facebook
  • Twitter