Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jihlava má nový zpravodaj, Ježkovy oči právě vycházejí

/
/
/
1308 Zobrazení



Od ledna začala Jihlava vydávat vlastní radniční zpravodaj Ježkovy oči. Dvacetistránkový měsíčník bude po celém městě i jeho místních částech roznášet Česká pošta, o tisk se postará společnost Mafraprint. Lednové číslo přináší velký článek o adventním kluzišti i rozhovor s Petrem Píšou.

Název vybrali jihlavští radní na základě výsledků ankety – u veřejnosti jasně zvítězily Ježkovy oči. Titul Noviny jihlavské radnice, který vydávala společnost Parola, zcela zanikl. Do schránek však Jihlavanům přijde s Ježkovýma očima také nové periodikum zmíněného vydavatelství.
Nový městský zpravodaj bude obsahovat hlavní téma a rozhovor, součástí bude i přehledný kulturní program, několik fotostran a místo pro příspěvky veřejnosti či zastupitelů. Pokud se chcete stát autorem článku v Ježkových očích, stačí svůj příspěvek zaslat na redakce@jihlava-city.cz.
Ježkovy oči budou vycházet vždy v prvních dnech měsíce, v červenci ale vyjde jedno dvouměsíční číslo na celé prázdniny. Noviny lze přečíst také online na webu města, a to na hlavní stránce vedle aktualit a tiskových zpráv. První číslo naleznete zde.

  • Facebook
  • Twitter