Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jakub Sedlák veze z Maďarska stříbro

/
/
/
369 Zobrazení



V sobotu 15. dubna se v maďarském Dorogu konal tradiční mezinárodní turnaj kadetů v zápase řeckořímském, kterého se zúčastnilo na 160 závodníků z deseti států v kategorii U17 z Maďarska, Česka, Slovenska, Slovinska, Srbska, Chorvatska, Ukrajiny, Německa, Itálie a Švédska.

S kadetskou reprezentací na tento turnaj odjel do 51 kg Jakub Sedlák a do 71 kg Václav Satrapa. „Sedlák se po třech vítězných utkání probojoval do finále, kde nestačil na maďarského reprezentanta a celkově obsadil druhé místo. Jakub postupně porazil dva reprezentanty z Ukrajiny a maďarského borce. Václav Satrapa do 71 kg v prvním kole porazil soupeře ze Slovinska a ve druhém kole prohrál s maďarským borcem,“ popsal trenér Zdeněk Švec, který společně s Radkem Satrapou přivezli na turnaj ještě dva kadety, do 71 kg Petra Žáka a do 92 kg Dominika Kocmana, kterým se nedařilo a po prvním kole z dalších bojů vypadli.

Úvodní foto: archiv Zdeňka Švece

  • Facebook
  • Twitter