Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jak vybrat dlouhý svetr k ostatním stylizacím? Tyto outfity budou vždy v módě!

/
/
/
349 Zobrazení



Dlouhý svetr je klíčovým prvkem podzimního a zimního šatníku. Je to pohodlný, ale také stylový prvek, který může dodat charakter každému stylu. Je však důležité vědět, jak ho správně vybrat, abyste nejen vypadala módně, ale také se cítila pohodlně. Zde je několik tipů, které vám pomohou vybrat správný dlouhý svetr pro váš styl.

Za prvé, vyberte správný střih

Než se rozhodnete, zvažte délku a střih. Dlouhý svetr může být oversized, přiléhavý nebo asymetrický. Pokud preferujete volnější střih, oversized bude to správnou volbou. Určitě dodá trochu uvolněnosti každému vzhledu. Naopak pro definovanější vzhled, model s přiléhavým střihem zajistí, že postava bude vypadat elegantně. Asymetrické střihy dodají trochu avantgardního charakteru celému stylu, takže pokud je vybíráte, zvažte, zda budou vhodné pro příležitost.

Materiál a textura dlouhého svetru

Dalším důležitým aspektem je materiál, ze kterého je svetr vyroben. Vlna, kašmír nebo směsi přírodních vláken nejenže zaručují pohodlí při nošení, ale také trvanlivost. Navíc, textura materiálu může dodat unikátní charakter stylizaci. Tlustá příze, jemná, nebo možná vzorovaná? To vše ovlivňuje konečný efekt a pocit, který vás bude doprovázet během nošení dlouhého svetru.

Další krok, výběr barev a vzorů

Při výběru dlouhého svetru věnujte pozornost barevnosti, která se hodí k vašemu šatníku. Klasické barvy, jako jsou béžová, šedá nebo černá, budou univerzální a snadno se kombinují s ostatními prvky oblečení. Nicméně vzory, pruhy nebo jemné výšivky mohou dodat neopakovatelný charakter celému stylu. Správně vybraný vzor může oživit i tu nejjednodušší stylizaci.

Styling vašeho vysněného dlouhého svetru

Dlouhé svetry jsou všestranným prvkem šatníku, který se dá nosit mnoha způsoby. Skvěle se hodí jak k džínům a sportovním botám, tak k elegantní sukni a kotníkovým botám na podpatku. Hrajte si se styly a kombinujte je podle příležitosti. Takový svetr je také skvělým nápadem na večer u krbu nebo procházku u moře.

Pokud hledáte kvalitní dlouhé svetry, určitě se podívejte na nabídku TATUUM. Kolekce této značky nabízejí různé střihy, od klasických po více avantgardní, s využitím kvalitních materiálů. Navštívením webové stránky najdete inspiraci a modely, které vám jistě umožní vytvořit unikátní a módní stylizace pro každou příležitost. Více se dozvíte na: https://www.tatuum.com/cs/zena/obleceni/damske-svetry/dlouhe-damske-svetry.

  • Facebook
  • Twitter