Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Informační centrum Chotěboř nově půjčuje koloběžky

/
/
/
8422 Zobrazení



S nadcházející sezónou přichází informační centrum v Chotěboři s novinkou. Půjčuje šest koloběžek pro dospělé i děti a jeho pracovníci rádi doporučí vhodné trasy, kam se s jednostopým prostředkem vydat, abyste z Chotěboře viděli, co nejvíc, a dokonce pohlédli na krásu Železných hor. A to platí nejen pro návštěvníky města, ale samozřejmě také pro místní milovníky pohybu a přírody.

Koloběžky od českého výrobce Yedoo jsou pro své originální a velice kvalitní zpracování čím dál oblíbenější. „Pevný, ale lehký rám s nízkým nástupem je konstruován pro nejvyšší pohodlí a úsporu vaší energie. Jsou vybaveny přední a zadní brzdou – jízdu na nich zvládne tedy úplně každý,“ informovala Markéta Kadlecová z Informačního centra Chotěboř.

V půjčovně je k dispozici celkem šest nových koloběžek s příslušenstvím –  čtyři pro dospělé a dvě pro děti. Zájemci si mohou zapůjčit i cyklistickou přilbu. K smluvnímu zapůjčení koloběžky je třeba minimálně jeden platný doklad a vratná kauce ve výši 1 000,- Kč. Výpůjčka může být dvouhodinová nebo celodenní. Neváhejte a přijďte je vyzkoušet.

Více informací:https://icchotebor.cz/.

 

  • Facebook
  • Twitter