Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ideální zastínění a ochrana před horkými letními dny

/
/
/
815 Zobrazení



Ideální zastínění a ochranu před slunečním zářením poskytne v horkých letních dnech poskytne vašemu domu či bytu venkovní roleta. V nabídce je několik různých typů, samozřejmostí je moderní design v několika barevných odstínech, přičemž pořídit si ji můžete jak do novostavby, tak do již postaveného domu.

Trápí vás přehřívání interiéru, budí vás brzké svítání nebo hluk od sousedů? Ideálním řešením je venkovní roleta!
Venkovní rolety od společnosti ISOTRA poskytují nejen kvalitní zatemnění, ale mají i termoregulační efekt a eliminují vznik tepelných mostů. Vytváří tak optimální prostředí z pohledu světelných a tepelných podmínek a jsou důležité pro úsporu energie. Zároveň dokáží utlumit venkovní hluk z okolí a vytvořit tak dostatečné soukromí i v centru města. Poskytují také zvýšenou ochranou majetku. Hliníkové lamely jsou plněné PUR pěnou a v zavřeném stavu vytváří celistvou plochu, která je v případě vloupání obtížně zdolatelnou zábranou a zároveň poskytuje zvýšenou ochranu před špatnými povětrnostními podmínkami.

V nabídce jsou jak předokenní rolety vhodné do překladů, tak i klasické předokenní rolety, které je možné bez větších stavebních zásahů instalovat do hotových staveb. Vodící lišty mohou být zabudovány do ostění nebo připevněny na rám okna. Jsou dostupné v různých barevných odstínech, můžete je ladit s barvou okenního rámu (v nabídce jsou i imitace dřeva) nebo zvolit vhodný odstín k barvě fasády.

Předokenní rolety je navíc možné doplnit o integrovanou síť proti hmyzu a pro větší pohodlí opatřit elektrickým ovládáním.

Kromě praktičnosti jsou venkovní rolety vkusným architektonickým doplňkem moderních staveb a vyšperkovat dokáží i exteriér stávajících budov. 

Tradice společnosti ISOTRA se píše už od roku 1992. V současnosti disponuje vlastním vývojovým pracovištěm, projekční kanceláří, moderní nástrojárnou, lisovnou termoplastů a rozsáhlými výrobními provozy. Zabývá se technologií clon slunečního záření a jejím dopadem na energetickou úspornost. Technologie, vypracované postupy, vývoj a výzkum v této oblasti ji řadí mezi přední výrobce stínicí techniky a je vnímána jako jeden z technologických lídrů nejen v České republice, ale i ve světě. Své výrobky exportuje do více než 45 zemí světa.

„Našim cílem je vložit zákazníkovi do rukou značkový, jasně identifikovatelný výrobek. Hlásíme se k odpovědnosti za kvalitu a vysokou technologickou úroveň našich produktů.“

  • Facebook
  • Twitter