Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hodičtí dobrovolní hasiči hledají další členy

/
/
/
779 Zobrazení



Sbor dobrovolných hasičů v Hodicích na Jihlavsku hledá nové členy, kteří by posílili jeho jednotku. Ta se vedle zásahů u nejrůznějších událostí v Hodicích a okolí účastní také řady soutěží. 

„Náš sbor věkově stárne, proto jsme rádi, když mezi nás přijdou mladí kluci, které práce hasiče baví. I v našem sboru máme schopné členy o kterých málokdo z obce ví, jakých úspěchů dosáhli. Jedním z nich je hasič Miroslav Novotný. Jako pro většinu dobrovolných hasičů, i pro Mirka se práce hasiče stala velkým koníčkem a posláním,“ uvedl velitel jednotky SDH František Kodys.

Podle informací Františka Kodyse reprezentuje Mirek Novotný už několikátý rok hodický sbor na hasičských soutěžích TFA (Toughest Firefighter Alive, volně přeloženo Nejtvrdší hasič přežije). A právě největší úspěchy mu přinesl rok 2017. „Nejlepší umístění získal na soutěži v Krasonicích vloni v květnu, kde se umístil v kategorii 30-39 let na krásnémtřetím místě a ze soutěže si odvezl pohár. Byl to skvělý výkon v této fyzicky náročné soutěži. Přejeme Mirkovi, ať se mu daří i v roce 2018.
Květen je měsíc, kdy začíná nová sezona hasičských soutěží a proto chci touto cestou oslovit mladé lidi, kteří váhají, jestli se stát dobrovolným hasičem, aby se přišli mezi nás podívat a pokud mají soutěžního ducha i oni mohou reprezentovat náš sbor na hasičských soutěžích,“ zve nové zájemce o práci hasiče velitel místního sboru v Hodicích.

  • Facebook
  • Twitter