Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Herci Horáckého Divadla Jihlava navštívili komunitní bydlení ve Světlé nad Sázavou

/
/
/
1225 Zobrazení



Ve středu 19. června 2019 přijeli na návštěvu do komunitního bydlení ve Světlé nad Sázavou herci Horáckého divadla v Jihlavě Lenka Schreiberová a Zdeněk Stejskal. Pro 10 zájemců si připravili hodinový program, ve kterém četli z knihy Sázava, Lenka hrála na kytaru, a ostatní si s ní rádi zpívali.

A došlo také na stepování, které nejdřív hosté z Horáckého divadla v Jihlavě předvedli, včetně speciálních bot, které klienty komunitního bydlení, hodně zaujaly, a později měli možnost, dosud přihlížející, se naučit základní kroky. Bez delšího váhání si boty obula Šárka, které šlo učení velmi rychle, a krátkou choreografii zvládla skvěle, potlesk si právem zasloužila. „Program jsem si moc užila, a jsem ráda, že jsem měla možnost naučit se základní kroky ze stepování,“ uvedla poté Šárka. Ta se také ujala role průvodce Světlou nad Sázavou, a doprovodila hosty do zámeckého parku, a také do druhého komunitního domu.
Klienti komunitního bydlení jsou rádi, že se s herci Horáckého divadla v Jihlavě opět uvidí. Pozvali je na návštěvu zákulisí divadla, aby měli například možnost vidět, jak se šijí kostýmy do jednotlivých představení. „Už se moc těším, pracujeme také v dílně, šití na stroji mě baví, tak jsem zvědavý, co šijí v Jihlavě,“ dodal pan Ivan.
Na závěr společného dopoledne měli klienti komunitního bydlení pro hosty připravené dárky. Věděli, že Lenka by si přála ekologické pytlíky na ovoce a zeleninu, které začali šít, tak pro ni ušili. A pro Zdeňka si mimo jiné připravili dřevěný motýlek, který hned vyzkoušel a moc mu slušel.

  • Facebook
  • Twitter