Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HB Ostrov Havlíčkův Brod přehrál Cheb hladce 3:0

/
/
/
379 Zobrazení



Vítězná série stolních tenistů HB Ostrov Havlíčkův Brod v české Extralize pokračuje. Obhájci mistrovského titulu ve šlágru 13. kola v domácí Birell Aréně zdolali SKST Cheb 3:0 a vyhráli osmé extraligové utkání za sebou.

V repríze loňského souboje o mistrovský titul uspěli jednoznačně stolní tenisté HB Ostrov. O první bod havlíčkobrodského celku se postaral Pavel Širuček, který si ve čtyřech setech poradil s Davidem Reitšpiesem. Také dvouhra večera skončila vítězně pro domácího borce. Jednička HB Ostrov, Tomáš Tregler, v souboji s Antonínem Gavlasem s výjimkou druhé sady dominoval. Nad oporou Chebu zvítězil 3:1 a navýšil vedení svěřenců trenéra Dmitrije Prokopcova na 2:0. Tečku za televizním utkání udělala partie nejmladších hráčů obou družstev, kteří ping-pongově vyrůstali v Ostravě. Tomáš Martinko napodobil své spoluhráče, Adama Štalzera přehrál také ve čtyřech setech a zpečetil vítězství HB Ostrov nad Chebem v poměru 3:0.

V dalším kole Extraligy čeká HB Ostrov soupeř z nejtěžších. Ve čtvrtek 9. února se havlíčkobrodští stolní tenisté představí na pražské Kotlářce v souboji s El Niněm. V probíhající sezóně se oba celky střetly dvakrát a oba zápasy lépe zvládli stolní tenisté pražského klubu. Jak skončí třetí partie mezi SF SKK El Niňo a HB Ostrov? Šlágr 14. kola české Extraligy můžete ve čtvrtek 9. února sledovat i v přímém televizním přenosu Arena Sport!

Extraliga mužů ve stolním tenise 2022/2023

13. kolo

HB Ostrov Havlíčkův Brod – SKST Cheb 3:0
Pavel ŠIRUČEK – David Reitšpies 3:1 (5,-7,7,7), Tomáš TREGLER – Antonín Gavlas 3:1 (4,-9,9,9), Tomáš MARTINKO – Adam Štalzer 3:1 (6,-8,8,3).

Titulní foto: Jaroslav LOSKOT

  • Facebook
  • Twitter