Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští volejbalisté se připravovali na novou sezonu v Okrouhlici

/
/
/
255 Zobrazení



V první polovině srpna proběhlo soustředění téměř kompletní chlapecké složky volejbalového klubu TJ Jiskra Havlíčkův Brod. Přes 50 účastníků trénovalo celý týden na antukových kurtech TJ Sokol Okrouhlice. V podvečerních hodinách se hráči i trenéři zapojili do tradičního Prázdninového turnaje smíšených týmů.

„Hráči absolvovali každý den dopolední a odpolední tréninkovou fázi a večer se účastnili Prázdninového turnaje. Ti nejmenší vytvořili dva týmy v kategorii Rodinných, další dva týmy, složené čistě z našich kluků, hrály už v kategorii Profi. Starší hráči pak působili v dalších 2-3 týmech, včetně trenérů, kteří pro zvýšení motivace hráčů vytvořili vlastní tým.

Rádi bychom poděkovali hráčům za jejich nasazení a odvedenou práci během soustředění, TJ Sokol Okrouhlice za poskytnutí kurtů a zázemí na trénování, ZŠ Okrouhlice a Obci Okrouhlice za ubytování v jejich krásné škole a v neposlední řadě paním kuchařkám z Jídelny ZŠ za skvělé jídlo po celý týden,“ komentoval soustředění Jan Meloun z
Volejbalového klubu TJ Jiskra Havlíčkův Brod.

  • Facebook
  • Twitter