Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští softbaloví Hroši ztrácejí v semifinále

/
/
/
260 Zobrazení



Havlíčkobrodští softbalisté prohrávají po úvodním víkendu v semifinále české nejvyšší soutěže s Břeclaví 0:2, za své výkony se ale rozhodně nemusí stydět. V obou zápasech největšího kandidáta na titul potrápili a drželi s ním krok až do koncovek zápasů.

Locos Břeclav – Hippos Havlíčkův Brod 1:0
„Úvodní zápas v Břeclavi skvěle odházel osmnáctiletý Matěj Macas na stejně starého catchera Jonáše Voráčka, když povolili pálkařům soupeře jediný odpal za celý zápas. Měli jsme proti jednomu z reprezentačního dua nadhazovačů Jakubu Osičkovi k bodům blíže a zaznamenali i více odpalů. Přesto nakonec hráči odešli ze zápasu poraženi bodem v dohrávce poslední sedmé směny,“ posteskl si Dušan Šnelly z havlíčkobrodského týmu.

Hippos Havlíčkův Brod – Locos Břeclav 4:6
Nedělní zápas v Hippos aréně už nabídl bodů daleko více. Za Hrochy nastoupil na nadhoz Venezuelec Miguel Colombo, za hosty Michal Holobrádek, dlouholetá opora Hrochů. „A Hroši Michala nešetřili, když mu hned druhý nadhoz zápasu vystřelil kapitán týmu Jan Hospodka daleko za bariéru a poslal Hrochy do vedení 1:0. Ve druhé směně si benjamínek týmu šestnáctiletý Tadeáš Tůma připsal svůj první odpal v seniorské extralize a zvýšil na 3:0 a přinutil hosty střídat nadhazovače. Břeclav ve třetí směně snížila, ale nadějné vedení 3:1 jsme drželi ještě v páté směně. V ní hosté na dva auty odpálili tříbodový homerun a otočili na 3:4. Hráči se ale nevdali a Ondřej Zborovský srovnal na 4:4. Rozhodnutí padlo opět až v poslední směně, kdy ž autor předchozího homerunu Luděk Opluštil rozhodl svým dalším odpalem o výhře favorita,“ dodal Dušan Šnelly.

Hroši hrají v semifinále bez své největší opory Juana Garoliniho, který se vrátil do Argentiny. Pro mladý tým je to určitě vítaná zkušenost do budoucna.
Třetí zápas se hraje v sobotu 30. září v Hippos aréně v Havlíčkově Brodě.

  • Facebook
  • Twitter