Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští motorkáři na Euro Bike Fest 2019

/
/
/
1067 Zobrazení



Ve dnech 23. až 26. května probíhala v autokempu ATC Merkur u vodní nádrže Nové Mlýny po několikáté jedna z největších motorkářských akcí s názvem Euro Bike Fest 2019. Skupina motorkářů z Havlíčkobrodska včetně několika členů motoklubu 60+ , kteří pravidelně podobné akce navštěvují zde samozřejmě nemohla chybět.

Sjeli se zde motorkáři z Česka, Slovenska, Polska, Rakouska, Německa, aby prožili víkend plný zábavy a vzrušení pod heslem Motocycles, Extrem sport a Rock & Roll. K vidění byla výstava motocyklových přestaveb, ukázky profesionální první pomoci, Wakeboard na jezeře, Zombie-run s volbou Miss Zombie, Thai box,Free style motocross, ukázky s možností tetování přímo na místě a vystoupení motocyklových kaskadérů. Součástí programu byla beseda s cestovateli Igorem Brezovarem a hercem Martinem Písaříkem o jejich cestě po Iráku. Kdo měl zájem,vydal se na okružní plavbu vyhlídkovou lodí s ochutnávkou vín od místních vinařů nebo se nad místem pořádání akce proletěl vrtulníkem. V hudebním programu se v pátek vystřídaly skupiny Dark Gambale, Traktor, Walda Gang a Morčata na útěku v sobotu se představil Harlej a Miloš Dodo Doležal.

  • Facebook
  • Twitter