Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodská stavební škola hostila krajské kolo v pIšQworkách

/
/
/
470 Zobrazení



Na Vysočině v prostorách pořadatelské školy SPŠS Havlíčkův Brod se v pondělí 7. listopadu
sváděl boj o postup do krajského kola v pIšQworkách. Na turnaji bojovalo pět týmů z Havlíčkova Brodu a jeden tým z Ledče nad Sázavou.

Objevil se háček, když týmy zjistily, že budou soupeřit v jedné skupině proti svým spolužákům. Začalo být jasné, že pondělní zápasy budou velice osobní.
Atmosféra byla uvolněná a týmy se připravovaly na první střet, přesto zápas po zápase atmosféra houstla. Výsledky se zdály být jednoznačné, protože remíz bylo opravdu málo, i přes to se jedna našla. Ve vyřazovací fázi, když se mělo
rozhodnout o postupujícím týmu do finále přišel dramatický moment. Týmy Bukos a Loupáci musely ze svých řad vyslat jednoho hráče, který měl rozhodnout o osudu týmu vzájemným duelem. Všichni soutěžící se rozmístili
kolem dvou soupeřů. Šlo by slyšet spadnout špendlík, když v tom jeden z nich vyskočil a radostí zakřičel.
O finále se utkaly nekompromisní Pišmeni proti týmu Bukos. O třetí a čtvrté místo bojovaly týmy Pentafle a Loupáci. Pišmeni si zaslouženě odnesli první místo.

  • Facebook
  • Twitter