Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hardcore Crossover koncert ve Velké Meziříčí

/
/
/
195 Zobrazení



Rock Depo – Friendly bar & music club Velké Meziříčí se stane svědkem ve čtvrtek 28. března od 20.00 hudební akce nazvané Hard crossver koncert, na kterém vystoupí tři hudební kapely.

Specifický koncert tří formací: Našrot – hardcore legenda (Havlíčkův Brod), Nonsense – crossover (Velké Meziříčí) a Mr. Dynaboom – crossover hardcore (Žabčice u Brna).
Našrot (úvodní foto) je legendární kapela z roku 1998, v roce 2018 vydala ke svému třicátému výročí 3CD Back To The Past, které monitoruje jejich více než 30 let na scéně. Songy napříč roky a alby zazní i na tomto koncertu. Nonsense jsou crossover veteráni z Velkého Meziříčí. Svoje alba vydávají výhradně u labelu Cecek Records, kde vydali dosud šest desek. To poslední aktuální je z roku 2019 a jmenuje se None. Bratři Dubnové (kytarista Michal a bubeník Ondra) jsou duší souboru.
Mr. Dynaboom je hardcore crossover partička ze Žabčic u Brna. Jejich koncerty jsou divoké a nespoutané. Spolu s kamarády Nonsense mají venku společné split CD z roku 2016 u labelu Cecek Records. Songy z něho zazní určitě i v Depu.

„Vstupenky je možné zakoupit jen na místě za 250 Kč,” uvedl Jakub Tauber, pořadatel koncertu a majitel Cecek Records.

  • Facebook
  • Twitter