Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Film a koncert v Přibyslavi

/
/
/
765 Zobrazení



V sobotu 15. prosince pořádá Filmový klub Přibyslav letos naposledy akci. Bude se promítat v 19.30 film Zloději. Japonský režisér Hirokazu Kore’eda natočil film trvající 121 minut letos podle svého scénáře. Film získal v Cannes Zlatou palmu. Sobotní večer pokračuje od 21.45 koncertem bluesového tria The BladderStones.

Obsazení tria The BladderStones: Tomáš Frolík(kytara, zpěv) - jeden z nejtalentovanějších hráčů své generace, stipendista na London Center of Contemporary Music. Johnny Judl (baskytara, zpěv) - je původně vystudovaný fagotista ( Pražská konzervatoř ), dlouholetý člen legendární skupiny Jablkoň a Michael Nosek (bicí, zpěv) – vystudoval hru na bicí nástroje na Konzervatoři Jaroslav Ježka a Jazzovou interpretaci na JAMU. Patří k instrumentální špičce domácího rocku i jazzu. Návštěvník Filmového klubu se může rozhodnout zda půjde na film i koncert nebo jen na jednu akci. Vstupné na film 60 Kč a na koncert 40 Kč.

  • Facebook
  • Twitter