Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

FC Vysočina vyzve netradičně na Velikonoce Třinec

/
/
/
729 Zobrazení



Netradiční termín a čas nabízí z hlediska FC Vysočina Jihlava plán 24. kola druhé fotbalové ligy. Jihlavský tým nastoupí na Velikonoční pondělí 22. dubna v domácím duelu proti Třinci už od 13.30.

Jihlavský klub si je vědom důležitosti zápasu a podpory fanoušků, tudíž přichází s výhodnou nabídkou pro celé rodiny – vstup ZDARMA pro děti a druhého dospělého!

Třinec náleží k soupeřům, na něž se Vysočině dlouhodobě daří. Svědčí o tom vzájemná bilance či podzimní duel ve Slezsku, kde Jihlava zvítězila díky brankám Klímy a Levina 1:2. K poslednímu třineckému představení na Vysočině se váže příjemná vzpomínka a velký úspěch, neboť výhra FC Vysočina 19. května 2012 znamenala návrat do nejvyšší soutěže. Rozhodně to však neznamená, že Třinec v Jihlavě vždy pouze odevzdával body. Mnozí si jistě vzpomenete na velmi smolnou remízu z května 2011 nebo dokonce deset let starou porážku.

Třinec přezimoval se sedmibodovým náskokem na sestupové příčky, který se během dosavadních jarních kol podařilo o bod navýšit. Po vloženém středečním kole mu s 26 body náleží 10. místo tabulky. Třinec se navíc v posledním kole dočkal prvního jarního tříbodového zisku, když zdolal 2:0 Varnsdorf. V předchozích jarních kláních se musel spokojit se třemi remízami 1:1 – se Znojmem, v Táborsku a s Vítkovicemi. Sklonit se musel před výkonem Ústí nad Labem, Pardubic i Sokolova.

Vysočina do nadcházejícího duelu proti Třinci vstoupí se zvýšenou motivací. Nejen, že bude chtít zvítězit a potvrdit své postavení na 2. příčce tabulky, ale hodlá i setřást zklamání ze zbytečné remízy na půdě Vlašimi. Dokládají to slova asistenta trenéra Josefa Muchy: „Jednoznačně cítíme nutnost ztrátu z Vlašimi napravit domácí výhrou. Čeká nás však těžký zápas proti odhodlanému soupeři. Třinec nedávno vyměnil trenéra a ve středu se dočkal první jarní výhry nad silným Varnsdorfem. Do Jihlavy na Velikonoce přijede odhodlaný a nabuzený soupeř. Na utkání se musíme poctivě připravit a zvážit případné změny v sestavě. Postrádat budeme zraněné obránce Tlustého a Bredu.“

Můžete fanouškům blíže představit třinecký tým. Kde vidíte jeho silné stránky? „Třinec se opírá o pevnou defenzívu a silné standardní situace, pro něž disponuje vhodnými typy hráčů. Pozor si musíme dát nejen na ně, ale i na rychlé kontry po křídlech a na urostlého hrotového útočníka Dědiće,“ doplnil Josef Mucha.

  • Facebook
  • Twitter