Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

FC Vysočina v sobotu na generálku proti Vlašimi na přírodní trávě

/
/
/
1540 Zobrazení



Zápas proti FC Sellier & Bellot Vlašim, 8. celku FNL, má výkop stanoven netradičně dopoledne v 10.30. Sehrán bude na vyhřívaném trávníku stadiónu v Jiráskově ulici. Vstup na stadión je zdarma. Co od posledního duelu zimní přípravy očekává kouč Martin Svědík? „Jde o další ze sledu zimních přípravných duelů. S tím rozdílem, že tento je poslední před ligovým startem. Neustále platí, že se v zápasech snažíme prohlubovat naši součinnost v ofenzivní a defenzivní fázi. Máme před tréninkem, tudíž je předčasné avizovat, s kterými hráči budeme či nebudeme moci počítat. Jisté je, že fit nejsou Keresteš, Marcin či Turyna.“

Sobotní utkání bude mít speciální náboj pro guinejského středního záložníka Kamsa Maru, jenž na podzim oblékal vlašimský dres. V týmu kouče Petra Havlíčka se střetne proti řadě bývalých spoluhráčů, mezi nimiž však budou scházet Wiesner, Vyhnal, Nguyen či Kučera, kteří v zimě též zamířili za prvoligovou výzvou.

  • Facebook
  • Twitter